Days
Overleg

Bespreking ( module version 2.1.0 )

Unite Gallery integreert in Drupal 10. unitegallery.net heeft talrijke knappe voorstellingswijzen van afbeeldingen en video's.

Ik voorzie 2 voorstellingen voor afbeeldingen in één node

Justified Tiles Compact Slider

en talrijke andere voorstellingen voor een view die alle afbeeldingen in een afbeeldingsveld van een inhoudstype weergeeft.

Tiles Columns Tiles Nested Tiles Grid Tiles Justified Slider Carousel Slider Compact Slider Grid Slider Theme

Ik voorzie ook een voorstelling van youtube video's. Bijna alles is instelbaar: afmetingen, achtergrondkleur, afbeeldingsstijl,... De programmering gebeurt uitsluitend met twigs. Er komt geen PHP aan te pas. Alles is ook responsive, multibrowser en multidevice.

Werkwijze:

Installeer de third party in de map libraries: unitegallery_third_party.zip Let er op dat in de map libraries de map de naam heeft 'unitegallery' met daarin Installeer en activeer de module: unite_gallery.zip Verfijn de instellingen. Om didactische redenen heb ik sommige velden niet verborgen in de weergaves. Ook de Asset injector kan je verfijnen door de javascript enkel op de pagina's in te stellen die je nodig hebt.

Ik maak gebruik van een afbeeldingsstijl big. Dit geeft de afbeeldingen weer op ware grootte. Je kunt zelf afbeeldingsstijlen aanmaken, desnoods met focal point. De rest wijst zich vanzelf.

Vereist: module.

Asset Injector

Color Field

Conditional Fields

Twig Field

The CodeMirror Editor

Twig Tweak

Bamboo Twig

Met vriendelijke groet,

Mark Bonefaas

Linkedin

days.nl is in ontwikkeling.